Takı fotoğraf çekimi, ürün satışı yapan kişilerin en fazla aradığı hizmetlerden biridir. Kolye fotoğraf çekimi, yüzük fotoğraf çekimi, bileklik fotoğraf çekimi, küpe fotoğraf çekimi gibi alt hizmetlere ayrılan takı fotoğraf çekimiyle ilgili bilgi almak için bu yazımızdan yararlanabilirsiniz.

Mücevher Fotoğrafı Çekimi

Mücevher fotoğraf çekimi kuyumcular başta olmak üzere birçok kişi tarafından aranan bir hizmettir. Kuyumcular dışında e-ticaret sitelerinden yurt içi ve yurt dışına ürün satanlar, evde mücevherlerle takı, kolye, yüzük vb. ürünler yapanlar da bu tarz çekimlere ihtiyaç duymaktadır. Mücevher fotoğraf çekimi, Lumos Ajans tarafından sunulan ürün fotoğraf çekimi hizmetlerinin en çok tercih edilenlerindedir.

Mücevher gibi küçük boyutlu ürünlerin çekiminde kaliteli lensler ve güçlü ışık ekipmanlarıyla çalışma yapmak son derece önemlidir. Bu sayede ürünü tüm detaylarıyla ön plana çıkartabilirsiniz.

Metal Ürün Çekimi

Metal ürünler, yapısından dolayı ışık altında parlama yapabilmektedir. Bu ürünlerin çekiminde profesyonel ekipler tarafından kaliteli ekipmanlarla çekimler yapmak son derece önemlidir. Metal ürün çekimi konusundaki fiyatlandırma, alt kısımda saydığımız takı fotoğraf çekimi fiyatlarında olduğu gibidir.

Metal ürünler sadece metal takı çekimleriyle sınırlı değildir. Özellikle metal fabrikalarında metal parça satışı yoğun bir şekilde yapılmaktadır. Bu ürünlerin çekimleri de ajansımız tarafından profesyonel bir şekilde yapılmaktadır.

Takı Çekimleriniz İçin Bizi Arayın!

Yüzük Çekimi

Kolye, bileklik ve küpe ürünlerinde olduğu gibi yüzük çekimi de birçok kişi tarafından aranan hizmetlerdendir. Takı fotoğraf çekiminiz ne kadar standart olursa, ürünlerinizin satılma oranı o kadar düşük olmaktadır. Ürünlerin standart fotoğraflarından uzaklaşıp, kendinizi ve markanızı öne çıkartacak kalitede profesyonel çekimler yaptırarak satışlarınızın artmasını sağlayabilirsiniz.

Yüzük Fotoğraf Çekimi
Yüzük Fotoğraf Çekimi

Takı Fotoğraf Çekimi Fiyatları

Takı vb. aksesuar fotoğrafları için belirlenen ücretler, istediğiniz çekim özelliklerine ve ürün sayısına göre değişiklik göstermektedir. Fiyatları belirleyen kriterler, şu şekildedir:

Ürün Sayısı: Ürün çekimi öncesinde çekim alanı ayarlanmakta, çekim malzemeleri temin edilmektedir. Ürün çekim alanının kurulması, çekim fiyatını belirli bir seviyeden başlatmaktadır. Bu nedenle ürün sayısı ne kadar fazlaysa, birim başı fiyat o kadar düşmektedir. Örneğin 1 ürünün çekimi için 500₺ fiyat talep edilebilirken, 10 adet ürünün çekimi için 1.000₺ talep edilebilmektedir.

Takı Çekimleriniz İçin Bizi Arayın!

Çekim Türü: Takı fotoğrafları birkaç farklı şekilde çekilebilmektedir. En çok tercih edilen çekim, düz renk fonlar üzerindeki fotoğraflardır. Beyaz ve siyah fon önünde çekilen fotoğraflar, e-ticaret sitelerinde kullanılmak için tercih edilmektedir. Etsy Nedir? başlıklı yazımızdan, Dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden Etsy‘de nasıl satış yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Fon üzerinde çekilen fotoğraflar dışında konsept fotoğraflar adlandırılan çeşitli nesnelerle süslenmiş olan çekimler vardır. Konsept ürün çekimleri, sosyal medya ve internet sitelerinde sıklıkla kullanılma ve ürünün cazibesini artırmaktadır. Ayrıca model üzerinde takı ürünleri çekilmektedir. Saydığımız bu çekim türlerine göre fotoğraf fiyatlandırması değişmektedir.

Takı Fotoğraf Çekimi Fiyatları
Takı Fotoğraf Çekimi Fiyatları

Takı fotoğraf çekimiyle ilgili detaylı bilgi ve fiyat almak için +90 552 842 00 06 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Görüşmeyi başlat
Hemen iletişime geç!
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?